HomeΚΡΗΤΗΣτις 9 Ιουνίου, ξανά στις δικαστικές αίθουσες ο «ματωμένος πρόγαμος» του Αβδελά

Στις 9 Ιουνίου, ξανά στις δικαστικές αίθουσες ο «ματωμένος πρόγαμος» του Αβδελά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τον Αύγουστο του 2013 στη διάρκεια προγαμιαίου γλεντιού στον Αβδελά Ρεθύμνου, έμεινε στα δημοσιογραφικά χρονικά ως η υπόθεση του «ματωμένου πρόγαμου». Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες Δευτέρα, με δύο αδέλφια 36 και 41 χρόνων να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 9 Ιουνίου, καθώς ο ένας από τους δύο αδελφούς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Οι δύο άνδρες, μαζί με έναν 17χρονο τότε, συγγενή τους κατηγορούνται για το σοβαρότατο τραυματισμού ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος έκτοτε έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση πρόκειται να βρεθεί για δεύτερη φορά στις δικαστικές αίθουσες, δεδομένου ότι η δίκη του ανήλικου τότε συγγενή των δύο βασικών κατηγορουμένων έχει γίνει ήδη και του έχει επιβληθεί η ποινή της 8ετούς φυλάκισης από το δικαστήριο Ανηλίκων.

Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, από κοινού.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση