HomeΚΡΗΤΗΞεκίνησε το Cretan Union Cup 2015 στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Ξεκίνησε το Cretan Union Cup 2015 στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πανέμορφο λιμανάκι της Παντάνασσας πραγματοποιήθηκε η έναρξη της μεγάλης ναυταθλητικής διοργάνωσης CRETAN UNION CUP 2015 που διεξάγεται στις θάλασσες της Κρήτης.

Με την παρουσία και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, του εκπρόσωπου της Περιφέρειας Κρήτης Ν. Τσιριγωνάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη, του προέδρου του Δ.Ο.Π.ΠΑ.Μ. Γ. Αεράκη και του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής, καθηγητή Ι. Παλλήκαρη, έγινε στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου η υποδοχή των σκαφών που συμμετέχουν στους αγώνες και τα οποία ήρθαν από διάφορα λιμάνια της Ελλάδας, της Αμερικής και της Αυστραλίας.

cup2

Εκπρόσωποι από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, το Ναυτικό Όμιλο Σητείας, αθλητές, καθώς και μέλη της Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, καλωσόρισαν τους skippers και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη στους αγώνες. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γ. Μπρας, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Πλοίαρχος Θ. Κούρκουλος, ο Λιμενάρχης Ληνοπεραμάτων Δ. Κουβίδης, ο Δ/της της 126 Σ.Μ. Δ. Βασιλογιαννάκης, εκπρόσωποι και στελέχη πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, κ.α.

Μετά το καλωσόρισμα των διοργανωτών ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με γεύσεις και μουσική της Κρήτης από το συγκρότημα, του Τάσου Ρεράκη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα MALEVIZI RACE, με διαδρομές από το Λιμανάκι της Παντάνασσας έως την Ντία ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Αύριο οι αθλητές θα έχουν αγώνα στην Σητεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση