HomeΚΡΗΤΗΣτις 27 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης- Συγκλονιστική η κατάθεση της

Στις 27 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης- Συγκλονιστική η κατάθεση της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διεκόπη η δίκη που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και αφορά την υπόθεση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού μιας 13χρονης απο τον 55χρονο πρώην εκπαιδευτικό και προπονητής της.

Το περιστατικό συνέβη πριν 13 χρόνια και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2001 όταν η τότε 13χρονη κοπέλα μίλησε στους γονείς της για όσα ζούσε στα «χέρια» του 55χρονου προπονητή της.

Η δίκη ξεκίνησε με τον κατηγορούμενο να εκφράζει εν συντομία την θέση του ενώ ανέφερε ότι η κοπέλα ψεύδεται, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ερωτική σχέση με την συγκατάθεση της.

Στην συνέχεια κατέθεσε η πλέον 27χρονη κοπέλα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήρθα στο δικαστήριο για να σας αποκαλύψω ένα άλλο κομμάτι του αθλητισμού που υπάρχει αλλά δε φαίνεται».

Η κοπέλα τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ασχολείται με το στίβο ενώ εν συντομία περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν μέσα στον χώρο του αθλητισμού καθώς και τον ανταγωνισμό που δημιουργείται μεταξύ των αθλητών.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτά ήταν σωστό ή λάθος. Μας έκανε κάποιες κινήσεις μασάζ για να μας χαλαρώσει. Δεν ήθελα να δεχτώ ότι δεν ήταν φυσιολογικό – τον έβλεπα σαν πατέρα μου», είπε η νεαρή γυναίκα.

Η κοπέλα συνέχισε, περιγράφοντας με λεπτομέρειες πως ο τότε 55χρονος άνδρας έκλεψε την αθωότητα της μέσα στα αποδυτήρια ενώ κατά την κατάθεση της λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα.

Η κοπέλα ανέφερε ότι φοβόταν πάρα πολύ και ότι την απειλούσε πως αν μιλούσε θα την έβγαζε τρελή καθώς η ίδια ήταν ένα μικρό κορίτσι, ενώ αυτός είναι πολύ γνωστός στον χώρο του αθλητισμού.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο κατηγορούμενος χαρακτήριζε τη μέθοδο αυτή ως «μέθοδο ντόπινγκ» καθώς έτσι θα της αύξανε τις ορμόνες. «Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφαγε», δήλωσε ενώ τόνισε ότι οι γονείς που στέλνουν για πρωταθλητισμό τα παιδιά τους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Η νεαρή γυναίκα αναφέρθηκε σε τέσσερα περιστατικά ενώ αρνήθηκε ότι είχε σχέσεις μαζί του.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γονείς της κοπέλας έκαναν καταγγελία στην αστυνομία το 2001 ωστόσο για νομικούς λόγους η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η υπόθεση όμως ξαναείδε το «φως» της δημοσιότητας όταν το 2012 όταν ξέσπασαν τα περιστατικά με την Χρυσή Αυγή. Ο 55χρονος προπονητής αξίζει να σημειωθεί ότι είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Όταν η κοπέλα άκουσε το όνομά του βγήκε σε ραδιόφωνο και είπε στον αέρα τα όσα είχε ζήσει στα χέρια του.

Τότε ήταν και η στιγμή που η υπόθεση ξαναβγήκε στην επιφάνεια και έφτασε σήμερα στην δικαστική αίθουσα.

Η  ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση θα συνεχιστεί ξανά στις 27 Μαϊου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση