HomeΚΡΗΤΗΟι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για τη συμμορία των 8 – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για τη συμμορία των 8 – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα αποτελέσματα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε χθες από νωρίς το πρωί σε διάφορες περιοχές του νομού Ηρακλείου αλλά και το Μυλοπόταμο, θα δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα από το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλη Καραμαλάκη.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης των διωκτικών αρχών συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα, μέλη της συμμορίας που λυμαίνονταν για μήνες περιοχές του Ηρακλείου. Εκτός από τη σύλληψη των 8, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην καλά οργανωμένη και αποτελεσματική επιχείρηση, κατέσχεσαν πλήθος κλοπιμαίων, τα οποία χρειάστηκε να μεταφερθούν με … φορτηγά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου (δείτε εδώ).

Η επιχείρηση έγινε σε σπίτια, ποιμνιοστάσια, ακόμη και χωράφια με στόχο να δοθεί τέλος στη δράση των αδίστακτων κακοποιών που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως η κλοπή των 10 τόνων μελιού  από τις Άσιτες, ή η κλοπή εξοπλισμού εστιατορίου στην περιοχή των Αρχανών.

Κατά την επίσημη ενημέρωση ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης αναμένεται να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο οι διωκτικές αρχές έφτασαν στα ίχνη της εγκληματικής οργάνωσης. Ένας από τους 8 συλληφθέντες εκτελούσε τα χρέη του αρχηγού και του συντονιστή των ενεργειών τους ενώ οι υπόλοιποι φαίνεται πως είχαν διακριτούς ρόλους.

Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται και σήμερα, κυρίως προς την κατεύθυνση της εμπλοκής κι άλλων ατόμων στη συμμορία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση