HomeΚΡΗΤΗΣτο «σκαμνί» οι τρεις νεαροί για την άγρια επίθεση στον γιατρό

Στο «σκαμνί» οι τρεις νεαροί για την άγρια επίθεση στον γιατρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «σκαμνί» του Δικαστηρίου των Χανίων θα καθίσουν σήμερα με τη διαδικασία του αυτόφωρου οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του γιατρού το βράδυ της 25ης Μαρτίου σε δρόμο της περιοχής Σπλάντζιας (δείτε εδώ).

Πρόκειται για έναν 24χρονο, έναν 26χρονο και έναν 28χρονο που χθες πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και κατηγορούνται για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος του γιατρού.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου όταν ένας γιατρός καθώς περπατούσε σε δρόμο της περιοχής Σπλάντζιας είδε τέσσερα άτομα που βρίσκονταν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο και έβριζαν μετανάστες που περπατούσαν στον δρόμο.

Ο γιατρός δεν μπόρεσε να το αντέξει αυτό και πλησίασε το αυτοκίνητο προσπαθώντας να μάθει για ποιον λόγο βρίζουν τους μετανάστες.

Άρχισε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του γιατρού και των νεαρών με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να βγουν από το αυτοκίνητο και να αρχίσουν να χτυπάνε τον γιατρό με ξύλο μέχρι που τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον γιατρό στο νοσοκομείο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιατρός φέρει τραύματα στο κεφάλι αλλά ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του ενώ αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο γιατρός εργάζεται σε περιφερειακό ιατρείο του νομού Χανίων ενώ χαίρει άκρας εκτίμησης από όλους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση ενάντια στις φασιστικές επιθέσεις και τη ρατσιστική βία, διοργανώνει αύριο Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία αγοράς το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεναστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση