HomeΚΡΗΤΗΑλλάζουν θέση οι λαϊκές αγορές

Αλλάζουν θέση οι λαϊκές αγορές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο λαϊκές αγορές “μετακομίζουν” σύμφωνα με τη θέση που θα έρθει σε δημόσια διαβούλευση αρχικά από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηρακλείου και αργότερα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρόκειται για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης η οποία θα φιλοξενηθεί σε 4 σημεία, στις οδούς Αντωνίου Καστρινάκη, Παρασκευοπούλου, Κυθήρων και περιφερειακά του πάρκου Μουτάφη και της Τρίτης η οποία από την Ηροδότου θα μεταφερθεί στη Μικρά Ασίας.

Όπως αναφέρει ο γενικός γραμματέας Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Ν. Ηρακλείου Γιώργος Μπαγκλιτζανάκης: “Καταρχήν έχει αναλάβει ο εργολάβος να γίνουν έργα στη Μ. Αλεξάνδρου και πρέπει επειγόντως να γίνει η αλλαγή αυτή. Εμείς είμαστε έτοιμοι”.

Η αλλαγή αυτή έχει φέρει ικανοποίηση και στους κατοίκους και στους καταστηματάρχες του Ατσαλένιου οι οποίοι θεωρούν ότι έτσι θα υπάρξει κίνηση και αύξηση του τζίρου τους.

Όσον αφορά για τη λαϊκή αγορά της Τρίτης η μεταφορά είναι περιορισμένης διάρκειας και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Οκτωβρίου που τότε η δημοτική ενότητα Ν. Αλικαρνασσού θα πρέπει να προτείνει νέες λύσεις.

Για την λαϊκή της Παρασκευής η αρμόδια αρχή δεν άναψε το πράσινο φως με συνέπεια να παραμείνει στην οδό Πετρακογιώργη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση