HomeΚΡΗΤΗ«Λίφτινγκ» στην γεώτρηση Ραγουζανά και Σταβιές

«Λίφτινγκ» στην γεώτρηση Ραγουζανά και Σταβιές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπεγράφη από τον δήμαρχο Γόρτυνας, Νίκο Σχοιναράκη, η εργολατβική σύμβαση για το έργο: Αντικατάσταση υφιστάμενης γεώτρησης & εκβάθυνσης για υδρευτική χρήση στη θέση Ραγουζανά της Δ.Κ. Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας με προϋπολογισμό: 21.179,00 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Το έργο αφορά την Αντικατάσταση υφιστάμενης γεώτρησης και εκβάθυνσης στη θέση »Ραγουζανά» της Δ.Κ. Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας, βάθους 120 μέτρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2822/27-06-2014 άδειας εκδοθείσης από την Δ/νση Υδάτων.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας ότι με την υλοποίηση του έργου αυτού εξασφαλίζουμε τις ανάγκες των Δημοτών για νερό ύδρευσης.

Σταβιές

Υπεγράφη από τον δήμαρχο Γόρτυνας, Νίκο Σχοιναράκη, η εργολατβική σύμβαση για το έργο: Αντικατάσταση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση νεκροταφείο Τ.Κ. Σταβίων ΔΕ Κόφινα Δήμου Γόρτυνας με προϋπολογισμό:  25.391,84 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση »Νεκροταφείο» του Δ.Δ. Κόφινα της Τ.Κ. Σταβίων του Δήμου Γόρτυνας, βάθους 140 μέτρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 3032/04-08-2014 αδειας εκδοθείσης από την Δ/νση Υδάτων.Ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας ότι με την υλοποίηση του έργου αυτού εξασφαλίζουμε τις ανάγκες των Δημοτών για νερό άρδευσης.

SXOINARAKHS2

Διαφήμιση
Διαφήμιση