HomeΚΡΗΤΗΓεύμα με πολιτευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., είχε ο Λ. Αυγενάκης

Γεύμα με πολιτευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., είχε ο Λ. Αυγενάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεσημεριανό γεύμα παρέθεσε σε πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας και στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος από το Ηράκλειο, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα το μεσημέρι.

Η συζήτηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κινήθηκε και στα εθνικά θέματα, όπως η συνεδρίαση του Eurogroup και το ελληνικό αίτημα, που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα, όπου όλοι ευχήθηκαν «η Ελλάδα να πετύχει και η διαπραγμάτευση να κλείσει με επιτυχία».

Εκφράστηκε από όλους η ανάγκη, «η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο να προχωρήσει εν ευθέτω χρόνω σε συζήτηση, πάντα εντός των οργάνων της και να αξιολογήσει σωστά και αντικειμενικά το εκλογικό αποτέλεσμα, θέτοντας όμως ως προτεραιότητα πάντα τα εθνικά ζητήματα». Διατυπώθηκε από όλους η δυσαρέσκεια για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης των κομματικών οργάνων σε τοπικό επίπεδο, καθόλη την προεκλογική περίοδο και κατά τη βραδιά των εκλογών, αλλά και η πραγματική «ανυπαρξία» της κεντρικής διοίκησης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου σχεδόν ένα μήνα μετά τις εκλογές.

avgenakis2

Θεωρήθηκε απ’ όλους αναγκαίο το «άνοιγμα» του κόμματος με στήριξη υγιών πρωτοβουλιών ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, η ενεργοποίηση της νεότερης γενιάς στελεχών και η ενεργότερη -θεσμική πλέον- συμμετοχή όλων των πολιτευτών του Νομού.

«Μαζί και ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα στο Νομό Ηρακλείου» ήταν η συμφωνία που συνόδευσε το τελευταίο ποτηράκι τσικουδιάς, βέβαιοι ότι «σύντομα θα κληθούμε να δώσουμε πολιτικές μάχες σε επίπεδο αυτοδιοίκησης αλλά και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος»

Στο γεύμα παραβρέθηκαν οι πολιτευτές Ρ. Αλεξανδράκη, Ε. Κτιστάκη, Μ. Μαράκης, Γ. Μπαμιεδάκης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μ. Χαιρέτης, Μ. Νταμπάκης, Γιώργος Λυρώνης καθώς και στελέχη του κόμματος Γιάννης Λυρώνης, Γ. Βουρεξάκης και Γ. Δαφέρμος, ενώ δεν κατάφεραν να παραβρεθούν λόγω απουσίας τους εκτός Ηρακλείου, όμως έσπευσαν να δηλώσουν  ικανοποιημένοι από την διάθεση συνεργασίας που αναπτύσσεται με αυτές τις πρωτοβουλίες, οι κ. Γ. Ματαλιωτάκης, Γ. Δεικτάκης, Μ. Σενετάκης, Μ. Λυδάκη και Ε. Γρηγοράκη. Μάλιστα αντίστοιχες συναντήσεις στελεχών προγραμματίζονται και το επόμενο διάστημα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση