HomeΚΡΗΤΗΣπείρα νεαρών διαρρηκτών «είχε ρημάξει» το Ηράκλειο – «Χτυπούσαν» κυρίως αυτοκίνητα

Σπείρα νεαρών διαρρηκτών «είχε ρημάξει» το Ηράκλειο – «Χτυπούσαν» κυρίως αυτοκίνητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη «φάκα» έπεσαν δύο νεαροί άνδρες από την Αλβανία, 21 χρόνων και οι δύο, οι οποίοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν διαπράξει μεγάλο αριθμό κλοπών και διαρρήξεων σε ΙΧ αυτοκίνητα και καταστήματα. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν προχθές τα ξημερώματα, όταν ο ένας εξ αυτών βρέθηκε να επιβαίνει μαζί με έναν 23χρονο σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι δύο νεαροί άνδρες, όπως προέκυψε, είχαν πλούσια δράση το τελευταίο τρίμηνο, η οποία τερματίστηκε μετά τη σύλληψή τους. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο νεαροί να εμπλέκονται και σε άλλες ανάλογες πράξεις, ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται πως εξιχνιάζονται  26 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Πώς έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ

Προχθές το βράδυ οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν στο Ηράκλειο τους δύο νεαρούς, έναν 21χρονο και έναν 23χρονο, να κινούνται με ένα ΙΧ αυτοκίνητο, η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί στις 16 Ιανουαρίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Παράλληλα στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε σουγιάς συνολικού μήκους 14 εκατοστών ενώ ο 23χρονος είχε πάνω του και μικροποσότητα κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 21χρονος που συνελήφθη με το κλεμμένο αυτοκίνητο, είχε διαπράξει μαζί με έναν συνομίληκο ομοεθνή του, συνολικά 26 κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου από το Δεκέμβριο του 2014 έως και την ημέρα της σύλληψής τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση