HomeΚΡΗΤΗΣε περιοχή της Αττικής ο Βαγγέλης Γιακουμάκης; – Αλλάζουν τα δεδομένα των ερευνών

Σε περιοχή της Αττικής ο Βαγγέλης Γιακουμάκης; – Αλλάζουν τα δεδομένα των ερευνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο απόγειό της φθάνει η αγωνία για τον 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου από το Ρέθυμνο, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετέχουν η ΕΛΑΣ, η Πυροσβεστική, εθελοντές διασώστες αλλά και ιδιώτες, ενώ στην κυριολεξία όλα τα Γιάννενα βρίσκονται στο πόδι, προσπαθώντας να επιλύσουν το γρίφο της εξαφάνισης που περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα που περνά.

Σύμφωνα με τη νεότερη εξέλιξη, οι έρευνες των αρχών, οι οποίες να σημειωθεί δεν πρόκειται να σταματήσουν στην περιοχή των Ιωαννίνων, μετακινούνται και στην Αθήνα, καθώς η αστυνομία φαίνεται πως μελετά με ιδιαίτερη προσοχή μαρτυρίες που θεωρούνται ως αξιόπιστες, σχετικά με εμφάνιση του νεαρού Βαγγέλη σε περιοχές της Αθήνας. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι νεαρό άτομο με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον 20χρονο Ρεθυμνιώτη εθεάθη στο Μοναστηράκι στην Αθήνα αλλά και σε περιοχή της Κηφησιάς.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη που από τις 6 Φεβρουαρίου βρίσκονται στα Γιάννενα, πρόκειται να μετακινηθούν στην Αθήνα, καθώς η συνδρομή τους κρίνεται απολύτως απαραίτητη, κυρίως στην αξιοποίηση υλικού που εξακολουθεί να συγκεντρώνεται από κλειστά κυκλώματα καμερών.

Την ίδια ώρα, τόσο η ΕΛΑΣ όσο και οι γονείς του 20χρονου καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η εξαφάνισή του ήταν απόρροια του εκφοβισμού ( bullying) που είχε υποστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στη Γαλακτοκομική Σχολή. Τα τελευταία δεδομένα που φαίνεται ότι εξακριβώνονται και δεν αμφισβητούνται είναι ότι ο 20χρονος το μεσημέρι της εξαφάνισής του, αγόρασε εισιτήριο του αστικού λεωφορείου από το περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από τη Σχολή του, χωρίς να κάνει χρήση του φοιτητικού πάσο που θα του εξασφάλιζε φοιτητική έκπτωση και ότι γύρω στις 3:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συναντήθηκε στους διαδρόμους της Σχολής με συμφοιτήτριά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση