HomeΚΡΗΤΗΤίμησαν τους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος

Τίμησαν τους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Aστυνομικών.

“Αποτίμησαν τον όρκο που έδωσαν μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, για χάρη της δημοκρατίας, της ασφάλειας και της τάξης στον τόπο μας”, τονίζει ο πρόεδρος Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κρήτης Στέλιος Καρακουδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής 127 αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί εν ώρα καθήκοντος με τη λίστα να μεγάλωνει κάθε χρόνο όπως λένε οι συνάδελφοί τους και εύχονται καμία άλλη οικογένεια να μη βρεθεί στην ίδια θέση.

“Ας είναι αιωνία η μνήμη τους και θα τους θυμόμαστε πάντα. Θα μας είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς τους νεότερους ” δηλώνει ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Χριστοφάκης.

Στην επιμνημόσυνη δέηση “ράγισε” καρδιές ο γιος του Νίκου Κοκολάκη, αστυνομικός που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εξέγερσης στη φυλακή της Νεαπολης το 1989, ο οποίος παρά τις πανεπιστημιακές σπουδές του τον κέρδισε η Αστυνομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση