HomeΚΡΗΤΗΠροβλήματα προκαλούν οι θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη – Πλημμύρισε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Προβλήματα προκαλούν οι θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη – Πλημμύρισε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 10 μποφόρ που πνέουν στην Κρήτη έχουν δημιουργήσει το μεγαλύτερο πρόβλημα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από τη νύχτα το νησί. Οι ριπές των ανέμων, παρασέρνουν τα πάντα, από αντικείμενα, έως και δέντρα, ενώ τεράστια κύματα υψώνονται στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου, με τη θάλασσα να ξεσπά τη δύναμή της στον Κούλε.

kakokairia2

Το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται κυρίως στη Δυτική Κρήτη, όπου πλημμύρισε το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Ανάλογη εικόνα και στο Ρέθυμνο, στο ύψος του Λιμεναρχείου, όπου για μια ακόμη φορά τα μανιασμένα κύματα κάλυψαν στους δρόμους.

 

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός σε ολόκληρο το νησί, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση αντικειμένων από τους δρόμους αλλά και για την κοπή δέντρων.

https://www.youtube.com/watch?v=g-SC9-i-66o

kakokairia3

Στο Ηράκλειο, προβλήματα δημιουργήθηκαν και πάλι στο στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου, με αποτέλεσμα να κλείσει για το κοινό, για λόγους ασφαλείας (δείτε εδώ), ενώ καθηλωμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απαγόρευσης του απόπλου (δείτε εδώ).

 

 

 

 

kakokairia5

kakokairia4

Διαφήμιση
Διαφήμιση