HomeΚΡΗΤΗΤου έστησαν «καρτέρι» στην κρυψώνα των ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν περίπου 6 κιλά χασίς

Του έστησαν «καρτέρι» στην κρυψώνα των ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν περίπου 6 κιλά χασίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πληροφορίες για τη δράση ενός 36χρονου Ρεθυμνιώτη, που ετοιμαζόταν να ρίξει στις πιάτσες του Ρεθύμνου, περίπου έξι κιλά χασίς, είχαν οι διωκτικές αρχές που προχώρησαν το πρωί στη σύλληψή του.

Η επιχείρηση που στήθηκε από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, έγινε τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, όπου οι αστυνομικοί είχαν υπόνοιες ότι ο 36χρονος έκρυβε τις ποσότητες της κάνναβης που είχε στην κατοχή του.

Η επιχείρηση έγινε συντονισμένα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 36χρονος αυτοκίνητό του, μετέβη στην κρυψώνα του, στην καβάτζα δηλαδήόπου έκρυβε το χασίς, και συνελήφθη στην κυριολεξία επ’ αυτοφώρω.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον υπαίθριο χώρο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5.830 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση