HomeΚΡΗΤΗ«Ασόδυο» οι παίκτες… «Εξάρες» οι αστυνομικοί – Στη φάκα 16 άτομα για μπαρμπούτι

«Ασόδυο» οι παίκτες… «Εξάρες» οι αστυνομικοί – Στη φάκα 16 άτομα για μπαρμπούτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαρμπούτι έπαιζαν στα Χανιά 16 άτομα που συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές του νομού με τους παίκτες να φέρνουν ασόδυο και… εξάρες οι αστυνομικοί.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα συνελήφθησαν 9 άνδρες Έλληνες στα Χανιά και  7 ακόμη άτομα εκ των οποίων 5 άνδρες Έλληνες,  μία γυναίκα και 46χρονος Αλβανός, στο Ηράκλειο, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 7.790 ευρώ και 2 ζεύγη ζάρια.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς, σε Καφενείο, ιδιοκτησίας 57χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτού, διαπιστώθηκε, ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει και συνέδραμε, την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «Ζάρια», στο οποίο συμμετείχαν 8 Έλληνες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 7.605 ευρώ και ένα ζεύγος ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στο Ηράκλειο, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου  και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, συνελήφθησαν 6 Έλληνες (5 άνδρες και 1 γυναίκα) ηλικίας από 20 έως 55 ετών, και 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας,  για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 34χρονης Ρουμανοί, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 39χρονος και η 20χρονη ημεδαποί,  ως υπεύθυνοι του καταστήματος, είχαν επιτρέψει την παράνομη διενέργεια ζαριών, στο οποίο συμμετείχαν, 4 Έλληνες και ένας αλλοδαπός και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 185  ευρώ και 1 ζεύγος ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση