HomeΚΡΗΤΗΡάγισαν και οι… πέτρες στις κηδείες των νεαρών – Χαροπαλεύει ένας ακόμα

Ράγισαν και οι… πέτρες στις κηδείες των νεαρών – Χαροπαλεύει ένας ακόμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ράγισαν και οι…. πέτρες στο τελευταίο αντίο των νεαρών ατόμων που έχασαν χθες τα ξημερώματα την ζωή τους μετά από τροχαίο ατύχημα.

Οι… τελευταίες πράξεις του χθεσινού δράματος χωρίστηκαν σε τρία μέρη. Η αρχή έγινε στο Καστέλι όπου φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχεραίτησαν για μία τελευταία φορά την 18χρονη Ιωάννα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισσάμου ενώ το Κοιμητήριο του Παρθενώνα είναι πλέον το… σπίτι της.

Στα πρόσωπα των οικείων της τα ερωτηματικά, η οργή και ο αβάσταχτος πόνος ήταν ζωγραφισμένα.

Δεύτερη «πράξη» στο Βαμβακόπουλο

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά η οργή και ο θρήνος ακούγονταν σε όλη την περιοχή από την Καλλιθέα Βαμβακόπουλου όπου γινόταν η κηδεία του 18χρονου Αλέξανδρου.

Πλήθος κόσμου, με τραγικές φιγούρες την οικογένειά του, αποχαιρετούσαν τον Αλέξανδρο με την νεκρώσιμο ακολουθία να ψάλλεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας ενώ η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Τρίτη «πράξη» στο Καστέλι

Στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να παιχτεί η… τρίτη τελευταία πράξη του δράματος με την 19χρονη Μαριλένα να συνοδεύεται από φίλους, συγγενείς και πλήθος κόσμου στην τελευταία της κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και θα ταφεί στο νεκροταφείο της περιοχής.

MOYNTAKH MARILENA

Η στιγμή της τραγωδίας

Ήταν 5.10 τα ξημερώματα όταν κόπηκε το… νήμα της ζωής τριών νεαρών ατόμων (δείτε εδώ).

Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ηλικίας από 18 έως 20 χρόνων κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την παραλία της συνοικίας Νέας Χώρας.

Στην γέφυρα του κόμβου Κλαδικού, για άγνωστες ακόμα αιτίες, το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο που βρίσκεται παράλληλα της κοίτης του Κλαδισού Ποταμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τους κατοίκους να πετιούνται από τα κρεβάτια τους. Το αποτέλεσμα τραγικό: Δύο κοπέλες 19 χρόνων και ένας 18χρονος ξεψύχησαν στην άσφαλτο. Στα συντρίμμια είχε εγκλωβιστεί ένα ακόμα νεαρό άτομο, με την Πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο και να τον βγάζει προσεκτικά από την άμορφη μάζα των λαμαρινών.

https://www.youtube.com/watch?v=vS7NzziVERM

Χαροπαλεύει ένας 20χρονος

Μάχη για την ζωή του δίνει ο τέταρτος της παρέας καθώς τραυματιστήκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα στον κόμβο Κλαδισού.

Ο 20χρονος εισήχθη εσπευσμένα στην Εντατική του νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα με τους γιατρούς να παραμένουν φειδωλοί στις δηλώσεις τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση