HomeΚΡΗΤΗΑντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη οι τρεις εξωσχολικοί

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη οι τρεις εξωσχολικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι πλέον οι τρεις ενήλικες που συνελήφθησαν σε σχολείο της Χερσονήσου που τελεί υπό κατάληψη.

Πρόκειται για έναν 20χρονο από την Αλβανία, έναν 21χρονο Ρουμάνο κι έναν 20χρονο Έλληνα που πλέον κατηγορούνται για την διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα οι μαθητές είχαν μετατρέψει το σχολείο σε… μπαρ αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν μπουκάλια αλκοόλ και η μουσική ήταν δυνατά (δείτε εδώ).

Οι τρεις άντρες προσήχθησαν στο αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και σήμερα οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις παρά το γεγονός ότι το Δ.Σ. του σχολείου δεν ανέφερε καμία ζημιά ή φθορά στο χώρο.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθησαν χθες (04.11.2014) το βράδυ, στο Δήμο Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας και 20χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ότι στο Γενικό Λύκειο Χερσονήσου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, βρίσκονταν εξωσχολικά άτομα, καθώς επίσης ότι στο χώρο υπήρχαν αλκοολούχα ποτά.

Άμεσα αστυνομικοί διενήργησαν σχετικό έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα παρέμεναν παράνομα στους χώρους του Λυκείου, παρά τη θέληση των υπευθύνων, ενώ σε παρακείμενο χώρο βρέθηκαν συσκευασίες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες απομακρύνθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι  συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση