HomeΚΡΗΤΗΈνοχος ο σάτυρος – Εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο

Ένοχος ο σάτυρος – Εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένοχος κρίθηκε ο 32χρονος σάτυρος πριν λίγο από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου όπου και δικάζεται για την επίθεση σε τουλάχιστον έξι γυναίκες στο Ηράκλειο.

Ο 32χρονος πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του δικαστηρίου (δείτε εδώ) ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Αρχικά κατάθεσαν στο δικαστήριο δύο γυναίκες που είχαν πέσει θύματα στις αρρωστημένες ορέξεις του 32χρονου.

Σύμφωνα με την πρώτη γυναίκα, ο δράστης εμφανίστηκε από το πουθενά και την άρπαξε κλείνοντάς της το στόμα με το ένα χέρι ενώ με το άλλο της έσκισε την μπλούζα που φορούσε.

Στην δεύτερη περίπτωση, επιτέθηκε σε μια γυναίκα που εκανε βόλτα με την ξαδέρφη της σε δρόμο του Ηρακλείου. Ο 32χρονος, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, της φώναξε «δώσε μου τα χέρια σου» και μετά την άρπαξε από τα μαλλιά. Και οι δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει.

 

«Ζητώ 1000 φορές συγνώμη από τις κοπέλες»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 32χρονος σάτυρος ο οποίος συνεχώς επαναλάμβανε την έκφραση «ζητώ 1000 φορές συγνώμη από τις κοπέλες» ενώ τόσο αυτός όσο ο συνήγορός του και ο αδερφός του ισχυρίζονταν ότι ο δράστης χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης.

Μάλιστα, ο συνήγορος του ζήτησε να του γίνει ψυχιατρική εξέταση και να αναβληθεί η δίκη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ωστόσο αυτό απορρίφθηκε.

Τώρα το δικαστήριο έχει διακόψει ενώ αναμένεται να συνεδριάσει αργότερα οπότε και θ’ ανακοινώσει την ποινή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση