HomeΚΡΗΤΗΗ «αδυναμία» του τον έστειλε… κρατητήρια

Η «αδυναμία» του τον έστειλε… κρατητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αδυναμία στα… όπλα φαίνεται να είχε ένας 43χρονος άνδρας που πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια μετά από έφοδο που έκαναν οι αστυνομικές αρχές στο σπίτι του.

ΧOPLA (4)θες το βράδυ, άνδρες της ΟΠΚΕ σταμάτησαν έναν 43χρονο αλλοδαπό που κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Χερσονήσου για να του κάνουν έλεγχο.

OPLA (3)

Πάνω του βρήκαν ένα πιστόλι, γεγονός που τους οδήγησε να κάνουν έρευνα και στο σπίτι του.

Τα όπλα που είχε κρυμμένα ο 43χρονος ήταν παράνομα καθώς δεν είχε άδεια για την κατοχή τους με αποτέλεσμα λίγο αργότερα οι αστυνομικές αρχές να τον συλλάβουν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν και κατάσχεσαν δύο πιστόλια – ένα εκ τον οποίων έφερε έναν αυτοσχέδιο σιγαστήρα, ένα περίστροφο, 60 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων κι έναν γεμιστήρα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο  συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

OPLA (1)

Μία ακόμα σύλληψη στα Χανιά

Μία ακόμα σύλληψη ενός 31χρονου αυτή τη φορά σημειώθηκε σήμερα το πρωί ο οποίος είχε εξίσου αδυναμία στα όπλα.

Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της ΟΠΚΕ Χανίων έκαναν έλεγχο στο σπίτι ενός 31χρονου και βρήκαν ένα περίστροφο, 97 φυσίγγια, 3 κροτίδες, σπρέι ακινητοποίησης, δύο μαχαίρια, δύο ξιφίδια και διάφορα είδη φύλαξης οπλισμού.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο  συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση