HomeΚΡΗΤΗΚαθάριζε και… ξάφριζε τα σπίτια

Καθάριζε και… ξάφριζε τα σπίτια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το χέρι βοηθείας που πρόσφερε στους ιδιοκτήτες σπιτιών στο Αρκαλοχώρι μια Ρουμάνα οικιακή βοηθός, ήταν πιο… μακρύ από όσο χρειαζόταν!

Όπως αποδείχθηκε, για αρκετό διάστημα έκλεβε συστηματικά χρήματα και τιμαλφή!

Η δράση της «μακρυχέρας» 45χρονης  τελείωσε όταν ένας 37χρονος που της είχε εμπιστευθεί την καθαριότητα του σπιτιού του υποψιάστηκε ότι εκείνη κρυβόταν πίσω από τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις χρηματικών ποσών και κοσμημάτων και κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν ένα ποσό, 70 ευρώ, το οποίο ο 37χρονος άφησε σε εμφανές σημείο και, όταν έκανε… φτερά, ειδοποίησε τους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι συνέλαβαν το Σάββατο την 45χρονη οικιακή βοηθό.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η 45χρονη με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση