HomeΚΡΗΤΗΑγρίεψε ο καιρός – Η βροχή έφερε και… προβλήματα

Αγρίεψε ο καιρός – Η βροχή έφερε και… προβλήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγρίεψε για τα καλά ο καιρός στη Κρήτη που τις τελευταίες ώρες σε αρκετά σημεία του νησιού σημειώνονται δυνατές μπόρες.

Το φθινόπωρο έκανε δυναμικά την είσοδό του με τις βροχές να δημιουργούν και αρκετά προβλήματα σε διάφορα μέρη.

Πριν λίγο σημειώθηκε ένα τροχαίο, όταν στις Σίσσες ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία τετραμελής οικογένεια είχε ένα ατύχημα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός με το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει και τα τέσσερα μέλη μεταφέροντάς τα προληπτικά στο νοσοκομείο.

 

Πτώσεις αντικειμένων

Την ίδια ώρα φωτιά έχει πάρει η πυροσβεστική από τηλέφωνα πολιτών που αναφέρουν πτώσεις αντικειμένων εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Πιο συγκεκριμένα, στις Γούρνες έπεσε ένα φωτιστικό ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει κάποιον τραυματισμό. Παράλληλα, οι ισχυροί άνεμοι έριξαν και μία κεραία στον πεζόδρομο 25ης Αυγούστου.

Επίσης, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έχουν ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές για προβλήματα με δέντρα στην περιοχή του Αμπελούζου αλλά και στο Ηράκλειο.

 

Ισχυροί άνεμοι

Ισχυροί θα είναι οι άνεμοι που θα πνέουν έως και 8 μποφόρ στην Κρήτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση καθώς αναμένεται να φτάσει και κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Κυριακή, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό με βροχές που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Από τη Δευτέρα έως και την Τρίτη θα σημειωθεί σταδιακά η βελτίωση του καιρού με άνοδο θερμοκρασίας αλλά και εξασθένιση των ανέμων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση