HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Μαμουλάκη με μέλη της παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες»

Συνάντηση Μαμουλάκη με μέλη της παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων είχαν μέλη της παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη:

Σήμερα Πέμπτη 25/9/2014 η δημοτική μας κίνηση συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Μαμουλάκη . Στην συνάντηση συμμετείχαν από την κίνηση μας, οι Ηλίας Λυγερός και Νίκος Μυτάρας (διαμερισματικός σύμβουλος Βασιλειών).

Στον αντιδήμαρχο τέθηκαν θέματα πού απασχολούν το διαμέρισμα των Βασιλειών, τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

  1. Αθλητικοί χώροι Βασιλειών και Αι Βλάσση. (παρεμβάσεις συντήρησης, βελτίωσης των εγκαταστάσεων και ηλεκτροφωτισμός)
  2. Βελτίωση περιβάλλοντα χώρου και προσβασιμότητας στον χώρο του Αγίου Αντωνίου (συντήρηση και βελτίωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, υδροδότηση και ηλεκτροδότηση του χώρου, βελτίωση της υφιστάμενης πρόσβασης)
  3. Ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς οικοπέδου δίπλα στο δημοτικό σχολείο για επέκταση των εγκαταστάσεων στέγασης του σχολείου.
  4. Νηπιαγωγείο. Να γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις ώστε ο χώρος και οι εγκαταστάσεις να γίνουν λειτουργικοί και ασφαλείς.

Επίσης τέθηκαν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφαλή, εύκολη και γρήγορη προσβασιμότητα των κατοίκων στο Διαμέρισμα. Τέτοια ζητήματα είναι, η διάνοιξη στην Φορτέτσα, ο σχεδιασμός και υλοποίηση περιφερειακού δρόμου πρόσβασης, η συνέχιση  της διαπλάτυνσης της οδού ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ και η κεντρική λεωφόρος Εθν. Αντιστάσεως στις Βασιλειές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση