HomeΚΡΗΤΗΠάνω από 3,5 εκ. ευρώ οφειλές στο δημόσιο – Ανά εξάδες πλέον οι συλλήψεις

Πάνω από 3,5 εκ. ευρώ οφειλές στο δημόσιο – Ανά εξάδες πλέον οι συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξι – έξι πλέον πηγαίνουν στα κρατητήρια οι μεγαλοφειλέτες του δημοσίου στην Κρήτη.

Μέσα σε τρεις ημέρες έχουν γίνει 6 συλλήψεις στο νησί για χρέη προς το δημόσιο που ξεπερνούν συνολικά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στο δήμο Μαλεβιζίου ένας 33χρονος επιχειρηματίας για οφειλές που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 3.105.331,79 ευρώ όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost σε προηγούμενο δημοσίευμά του (δείτε εδώ).

Επιπλέον, συνελήφθη, χθες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, 56χρονος, για οφειλές οι οποίες ανέρχονται στο  ποσό των 155.013,71 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Στα Χανιά, συνελήφθησαν, χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο 41χρονος, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 264.000  ευρώ και ο 55χρονος, για οφειλές οι οποίες ανέρχονται στο  ποσό των 128.247,86 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Επιπλέον, στο Λασίθι συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ο 39χρονος και η 43χρονη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 102.350,74 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου, αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση