HomeΚΡΗΤΗΧρησιμοποίησαν την επιστήμη για την καλλιέργεια… χασίς

Χρησιμοποίησαν την επιστήμη για την καλλιέργεια… χασίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δικό τους χασισόκηπο άκρως – μάλιστα – προσεγμένο είχαν δημιουργήσει δύο άνδρες στη Μεσσαρά.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν συγγενική σχέση, ηλικίας 34 και 59 χρόνων είχαν στήσει στο σπίτι τους μία υδροπονική καλλιέργεια επτά δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι αστυνομικές αρχές γνωρίζοντας από καιρό την δράστη των δύο αντρών τους παρακολουθούσαν και τελικά έκαναν το… ντου.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρήκαν την υδροπονική καλλιέργεια ενώ εντόπισαν 300 σπόρους κάνναβης και 7 γραμμάρια χασίς.

Οι δύο άντρες βρίσκονται αυτή την ώρα αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες (12.08.2014) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 59 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους συλληφθέντες, όπου στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, όπου κατά τη διάρκεια αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμός  καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (λαμπτήρες και ανακλαστικές  επιφάνειες) και 285 σπόροι κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται  από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση