HomeΚΡΗΤΗΈκλεψαν πέντε φορές μέσα σε ένα μήνα mini market στο Ηράκλειο

Έκλεψαν πέντε φορές μέσα σε ένα μήνα mini market στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για 5η συνεχόμενη φορά, άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο τους μίνι μάρκετ στην περιοχή του Άι Γιάννη Χωστού, με τους ιδιοκτήτες τους, να αγανακτούν και να προχωρούν σε αυξημένα μέτρα προστασίας, με στόχο να βάλουν φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση τους.

imagesΤο τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, άνοιξαν τα ψυγεία για να αρπάξουν σάντουιτς.Η δράση τους όμως δεν σταμάτησε εκεί.Μετά από χρονικό διάστημα μιας ώρας επέστρεψαν ξανά στο μίνι μάρκετ για να αδειάσουν ψυγείο με αναψυκτικά.Πάντως, οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Ώρα 2.40 τα ξημερώματα. 4 άνδρες που επιβαίνουν σε μηχανές και έχοντας κρύψει με μπλούζες και με πετσέτες τα πρόσωπα τους, ξεκινούν το καταστροφικό τους έργο.

Αφαιρούν σάντουιτς σε χρόνο ρεκόρ και γίνονται καπνός.Όμως, επιστρέφουν στο σημείο μετά από μια ώρα, διότι όπως φαίνεται δίψασαν για να αφαιρέσουν αναψυκτικά.

tromaktikoΤο κακό έχει παραγίνει δηλώνει η Ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ η οποία, δεν προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων καθώς όπως εξηγεί τις προηγούμενες 4 φορές, οπότε κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη.

Η ιδιοκτήτρια πλέον λαμβάνει τώρα αυξημένα μέτρα προστασίας με στόχο να βάλει φραγμό στη δράση τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση