HomeΚΡΗΤΗΆσκοποι πυροβολισμοί μέσα στην πολυκατοικία

Άσκοποι πυροβολισμοί μέσα στην πολυκατοικία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ, σε πολυκατοικία στο κέντρικη περιοχή των Χανίων, στην οδό Ζυμβρακάκηδων, όταν ένας 37χρονος έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί άσκοπα.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία όπου κατάφερε και συνέλαβε τον δράστη ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές της πόλης, καθώς παλιότερα είχε υπόθεση με ναρκωτικά.

Να σημειωθεί ότι από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (23.07.2014) το βράδυ, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, 37χρονος ημεδαπός για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (23.07.2014) το βράδυ, ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, ότι άγνωστο άτομο, πυροβολεί ασκόπως, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνέλαβαν τον 37χρονο, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω πιστόλι και 16 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Χανίων. 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση