HomeΚΡΗΤΗ1 στη φυλακή, 2 ελεύθεροι, 7 απολογούνται τη Δευτέρα

1 στη φυλακή, 2 ελεύθεροι, 7 απολογούνται τη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος που φαίνεται να εμπλέκεται στις δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσε πριν λίγα 24ωρα η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή οι 10 βασικοί κατηγορούμενοι προκειμένου να απολογηθούν (δείτε εδώ), ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί οι τρεις ενώ οι επόμενοι εφτά αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Δευτέρα.

Οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ ο τρίτος της παρέας φαίνεται πως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε τον δρόμο για την φυλακή.

Ο 21χρονος και 29χρονος βρίσκονται εκτός φυλακής και αντιμετωπίζουν κατηγορίες τοκογλυφίας και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Ο εισαγγελέας τους επέβαλε περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, καλούνται να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι και οι 10 συλληφθέντες έχουν στις πλάτες τους ένα βαρύ κατηγορητήριο ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο εγκληματικές οργανώσεις έχουν συνολικά 127 μέλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση