HomeΚΡΗΤΗΣτον ανακριτή σήμερα γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου που έχει μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για οφειλες εκ. ευρώ!

Στον ανακριτή σήμερα γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου που έχει μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για οφειλες εκ. ευρώ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σύλληψη ενός επιχειρηματία στο Ηρακλειο δεν έχει προκαλέσει την έκπληξη σε όσους γνωρίζουν καθώς προκειται για μια υπόθεση γνωστή στην τοπική κοινωνία.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματιας συνελήφθη χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για οφειλές Δημοσίου.

Το συνολικό ύψος των οφειλών του, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.635.577,89 ευρώ.

Ο συλληφθείς, αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για να απολογηθεί για οφειλές, οι οποίες είναι σύμφωνα με πληροφορίες η… κορυφή του παγόβουνου.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, σε όποιον τον ρωτάει, δηλώνει θύμα της οικονομικής κρίσης, με τον ίδιο να ειναι αναγκασμένος να… «φεσώνει» και να μην καλύπτει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τράπεζες, και προς τρίτους, μέσα στους οποίους είναι φυσικά και το Δημόσιο.

Αυτό που είναι γνωστό επίσης, είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, σωστό τζέντλεμαν, κουβαρντά και «γαλαντόμο» σε φίλους και γνωστούς του.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια περίπτωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι πτυχές της είναι πολλές, όπως και οι υποθέσεις που αφορουν τον συγκεκριμένο Ηρακλειώτη.

creteplus.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση