HomeΚΡΗΤΗMy Crete Guide: Όλη η Κρήτη στο κινητό σας!

My Crete Guide: Όλη η Κρήτη στο κινητό σας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπάρχουν πολλές φορές που περνάμε δίπλα από κάποια μοναδικά μέρη του νησιού μας, αλλά τα προσπερνούμε επειδή απλώς αγνοούμε την ύπαρξη τους. Αντίστοιχα, πολλές φορές βρισκόμαστε τυχαία μπροστά σε ένα μνημείο και θέλουμε να μάθουμε πληροφορίες γι’ αυτό αλλά δεν είναι κανείς εκεί να μας τις δώσει. Άλλες φορές χανόμαστε σε ένα μονοπάτι και δεν έχουμε κάποιον να μας οδηγήσει στη σωστή πορεία. Η νέα τεχνολογία μπορεί πλέον να βοηθήσει σε όλα αυτά, αλλά και σε πολλά άλλα.

Χρειάστηκαν περισσότερα από 2 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς, εξορμήσεων, μελέτης και καταγραφής για να συγκεντρωθεί υλικό για τον πληρέστερο οδηγό εξερεύνησης της Κρητικής ενδοχώρας, το My Crete Guide.

Η νέα δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά με την υπογραφή της δημοφιλούς ιστοσελίδας CretanBeaches.com και της σελίδας στο Facebook «Άγνωστης Κρήτη» βοηθάει τον επισκέπτη και τον ντόπιο να ανακαλύψει περισσότερα από 2000 σημεία ενδιαφέροντος μέσα από 40 κατηγορίες (514 παραλίες, 137 φαράγγια, 129 σπήλαια, 603 θρησκευτικά μνημεία, 437 αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, 121 μουσεία, 28 σημεία παρατήρησης πουλιών και άλλα πολλά).

Ο οδηγός απευθύνεται σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν την Κρήτη και τα κρυφά της μυστικά. Είναι 100% offline (δηλαδή μπορεί κάποιος από οπουδήποτε να πλοηγηθεί και να δει πληροφορίες για κάθε σημείο χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο), προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης με χάρτες, αλλά και περιήγησης σε χαραγμένα μονοπάτια, φαράγγια και διαδρομές σε 6 πόλεις.

Παράλληλα ο χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει τις πληροφορίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του, να ανακαλύψει τι σημαντικό υπάρχει κοντά του, να δει περισσότερες από 12000 φωτογραφίες, να δημιουργήσει λίστες με αγαπημένα σημεία και να προσθέσει νέα δικά του, να διαβάσει και ανεβάσει αξιολογήσεις και σχόλια, και πάρα πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Ήδη, μετά από 25 μέρες από την ημέρα κυκλοφορίας, το My Crete Guide είναι πρώτο σε κατάταξη στην Κρήτη και μετράει χιλιάδες downloads. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store (για συσκευές Android), ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε iOS.

KRHTH GUIDE1 KRHTH GUIDE2 KRHTH GUIDE3 KRHTH GUIDE4

Διαφήμιση
Διαφήμιση