HomeHL-SportsΞεκίνημα με όνειρα για τον ΟΦΗ

Ξεκίνημα με όνειρα για τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 1000 φίλαθλοι του ΟΦΗ, δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Με καπνογόνα και συνθήματα υποδέχθηκαν το νέο ΟΦΗ, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του με όνειρα και στόχο να κάνει φέτος πράξη, την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Τα 8 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ (Ορτέγκα, Μάρτος, Λεάλ, Περογαμβράκης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Σιώπης, Κουσκουνάς), , έκλεψαν την παράσταση, στην  πρώτη της ομάδας.

Σε αυτούς έπεσαν τα περισσότερα βλέμματα, αλλά και στους παλιούς που έμειναν από πέρσι (Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Νάστος, Χαντί, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Μάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Πουρτουλίδης).

Κοντά σε αυτούς, οι τρείς νέοι που προωθήθηκαν από την Κ19  (Παπαδάκης, Πλευράκης, Παναγιώτου), αλλά και δυο ακόμη παιδιά από την Κ19 οι Περδίκης και Νηστικάκης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ του, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος, προανήγγειλε και άλλες μεταγραφές, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι στις 6 Αυγούστου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον ΟΦΗ, ο Κομεσίδης, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την διοίκηση της ομάδας.

Αν δεν γίνει αυτό, τότε όπως είπε, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, απέφυγε τις δηλώσεις και απλά αρκέστηκε να πεί ότι ζητάει την συμπαράσταση και την βοήθεια όλων για να πετύχει η προσπάθεια του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση