HomeHL-LifestyleKarl Lagerfeld: Η Μπριζίτ Μακρόν έχει τις ωραιότερες γάμπες του Παρισιού!

Karl Lagerfeld: Η Μπριζίτ Μακρόν έχει τις ωραιότερες γάμπες του Παρισιού!

Έπλεξε το εγκώμιο του προεδρικού ζεύγους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μίλησε στο Paris Match με τον ανεπανάληπτο τρόπο του και είπε τα καλύτερα για το νέο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

«Μου αρέσει η πυραμίδα του Λούβρου. Πόσο ιδιοφυής είναι αυτός ο αρχιτέκτονας Pei! Είναι 100 ετών και συνεχίζει να δουλεύει. Ο κ. Μακρόν, ο δικός μας Φαραώ, το κατάλαβε. Και θα σας πω κάτι, εγώ ο ξένος: από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος, όλοι κοιτούν αλλιώς τη Γαλλία. Ένας αέρας φρεσκάδας ήρθε, ανεκτίμητος! Είναι ένας πρόεδρος, με τη σύζυγό του, που μιλούν αυτά τα τέλεια γαλλικά, έχουν ένα εξαιρετικό λεξιλόγιο. Στο εξωτερικό, από την εποχή της Μπριζίτ Μπαρντό, το πιο δημοφιλές πράγμα στη Γαλλία είναι η Μπριζίτ Μακρόν. Οι πιο ωραίες γάμπες του Παρισιού!»

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο Karl Lagerfeld ανέλαβε την ανακαίνιση κάποιων δωματίων του πολυτελούς ξενοδοχείου Crillon, στο Παρίσι, η οποία διήρκησε τέσσερα χρόνια. Ο σχεδιαστής μεταμόρφωσε αυτό το παλάτι εποχής σε Βερσαλίες του αστικού τοπίου.

Όπως λέει ο ίδιος, εμπνεύστηκε από τον 18ο αιώνα την ανακαίνιση του Crillon. «Έκανα ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να ζει και να αισθάνεται καλά, όπως γινόταν τον 18ο αιώνα. Εκείνοι ζούσαν άνετα, ακόμη και μέσα στην μεγαλύτερη πολυτέλεια. Όλα αυτά τα έπιπλα πρέπει να νιώθουμε σαν να τα αγοράσαμε στο Ikea. Να νιώθουμε άνετα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση