HomeΚΡΗΤΗΣτην αντιπεριφέρεια Χανίων οι μικρασιάτες

Στην αντιπεριφέρεια Χανίων οι μικρασιάτες

Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας διοίκησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 το πρωί, μέλη του νέου Διοικητικό Συμβούλιου της Αδελφότητας Μικρασιατών Νομού Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος». Οι πρόσφατες εκλογές της Αδελφότητας ανέδειξαν Πρόεδρο την κα Στέλλα Γκοζάνη-Χαριτάκη, Αντιπρόεδρο τον κ. Κυριάκο Μπαλή, Γενικό Γραμματέα τον κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, Ειδικό Γραμματέα την κα Μαρία Πρα, Ταμεία τον κ. Χρήστο Δαπόντα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων την κα Ιωάννα Πλατανίδη, και Μέλη τους Ηλέκτρα Τσίκα-Μαράκη, Λίτσα Χουδαλάκη, Μαρία Σκαμάγκα, Λευτέρη Αμαξόπουλο, Δώρα Κυριακάκη και Λία Τζαμουρτζή. Επίσης, υπεύθυνη της Μικρασιατικής Στέγης Έρευνας και Πολιτισμού που εδρεύει στην οδό Σφακίων 25, είναι η κα Ελένη Καλαΐτζίδου-Ποντικάκη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης το νέο Δ.Σ. παρουσίασε τις προγραμματισμένες πολιτιστικές δράσεις του, μεταξύ των οποίων και το Παν-Χανιώτικο Μουσικό Συμπόσιο Παραδοσιακών Χορωδιών το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2018, και στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι παραδοσιακές χορωδίες του Νομού Χανίων και θα περιλαμβάνει ημερίδα αφιερωμένη στην έρευνα στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής.

Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης συνεχάρη τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Αδελφότητας για την εκλογή τους, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις τους, τις οποίες πάντα στηρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση