HomeHL-9Συμβασιούχοι κατέλαβαν… τα αμαξοστάσια

Συμβασιούχοι κατέλαβαν… τα αμαξοστάσια

Στους δήμους Ιεράπετρας και Σητείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό κατάληψη βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας τα αμαξοστάσια του Δήμου Ιεράπετρας και Σητείας από εργαζόμενους της καθαριότητας και το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Λασιθίου σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις για το θέμα των συμβασιούχων στους Δήμους όλης της χώρας.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ κ. Φραγκούλης στο Ράδιο Λασίθι, για σήμερα Δευτέρα, δεν θα βγει κανένα απορριμματοφόρο στους δρόμους στην Ιεράπετρα, ενώ αργότερα θα αποφασιστεί η στάση των εργαζομένων για αύριο.

amaxostasio

Από την πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας υπάρχει στήριξη στην κινητοποίηση και πρόθεση των εργαζομένων δεν είναι να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο, για αυτό, όπως λέει ο κ. Φραγκούλης ενδέχεται τα απορριμματοφόρα να βγαίνουν μέρα παρά μέρα μέχρι την Πέμπτη.

H κατάσταση με τα απορρίμματα είναι καλύτερη μέσα στην Ιεράπετρα όπου έχουν γίνει κάποιες αποκομιδές απορριμμάτων τις τελευταίες μέρες, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου όπου τα σκουπίδια έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση