Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σήμερα οι τρεις άνδρες από το Πακιστάν που συνελήφθησαν με χιλιάδες λαθραία τσιγάρα και καπνό.

Όπως έχει γράψει το cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο από τους τρεις άντρες, η δράση των οποίων είχε γίνει αντιληπτή από τους λιμενικούς που τους είχαν θέσει υπό παρακολούθηση, μπήκαν χθες σε ταξί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και στη συνέχεια έφθασαν στον προορισμό τους όπου τους περίμενε ο τρίτος ομοεθνής τους.

Τότε οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν έλεγχο στο ταξί όπου βρέθηκαν 1.470 πακέτα τσιγάρα και 586 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια έκαναν έρευνα με τη συνδρομή στελέχους του Τελωνείου Ηρακλείου καθώς και σκύλου ανίχνευσης καπνικών προϊόντων στο σπίτι όπου βρισκόταν και ο τρίτος της… παρέας, όπου βρέθηκαν 190 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 26 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

lathraia-tsigara-limenarxeio

Οι αρχές κατέσχεσαν εκτός από τα 1.660 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 620 συσκευασίες λαθραίου καπνού, 5 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ και δύο πινακίδες κυκλοφορίας οχήματος.

Οι τρεις άντρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας λαθραίου καπνού ενώ το άτομο που τους περίμενε στο σπίτι κατηγορείται και για απείθεια καθώς προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση