HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Ταξίδι» στις θαυμάσιες γεύσεις του κρασιού

Λ. Αυγενάκης: «Ταξίδι» στις θαυμάσιες γεύσεις του κρασιού

Στο πλαίσιο δράσης «Ανοικτές Πόρτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την παρακάτω δήλωση αναφορικά με τη δράση «Ανοικτές Πόρτες» από τα οινοποιεία της Κρήτης:

«Ανοίγουν τις πόρτες τους στους οινόφιλους και τους επισκέπτες τα οινοποιεία της Κρήτης, στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτές Πόρτες».

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στις θαυμάσιες γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών του νησιού μας, να ξεναγηθούν στους αμπελώνες και στους χώρους παραγωγής του κρασιού και να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά και τις τοπικές ποικιλίες των κρασιών της Κρήτης.  

Ο οινοπαραγωγικός κλάδος έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και το ελληνικό κρασί έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της χώρας και αποτελεί ένα εξαγώγιμο προϊόν σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διεθνή αγορά.

Η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο ελληνικό κρασί προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο προϊόν, στις επιχειρήσεις, στην ελληνική περιφέρεια και στην ελληνική οικονομία. Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευση του Προέδρου μας κ. Κ. Μητσοτάκη: “η ΝΔ, αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση, θα καταργήσει τον ΕΦΚ στο κρασί”.

aygenakhs-anoiktes-portes-5

 Εύχομαι καλή επιτυχία στη δράση σας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση