HomeΚΡΗΤΗΧόρεψαν για … καλό σκοπό στον Άγιο Νικόλαο

Χόρεψαν για … καλό σκοπό στον Άγιο Νικόλαο

Δείτε που διατέθηκαν τα έσοδα εκδήλωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με στόχο την ευαισθητοποίηση κυρίως των μικρών μαθητών του «Εργαστηρίου Ελευθέρου Χορού» της κ. Ρίτας Μαρνέλλου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια γιορτή της σχολής (6-7 Μαίου), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

agios-nikolaos2

Μικροί και μεγάλοι μαθητές, ξεδίπλωσαν τον ταλέντο, τη φαντασία και την δημιουργικότητα τους, με την καθοδήγηση των έμπειρων δασκάλων τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης στους ανθρώπους που καθημερινά δοκιμάζονται λόγω της παρατεταμένης  οικονομικής ύφεσης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης (2.430 ευρώ) προσφέρθηκαν  από την ιδιοκτήτρια της σχολής κ. Ρίτα Μαρνέλλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου, προκειμένου να καλυφθούν μερικώς οι ανάγκες των οικογενειών-πολιτών-φοιτητών, που σιτίζονται μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» -δομή που τα τελευταία 2,5  χρόνια λειτουργεί στον Άγιο Νικόλαο, με την αρωγή του Δήμου.

Τόσο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  όσο και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κων/νος Παπαντωνάκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν (Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου) ευχαρίστησαν την κ. Μαρνέλλου για την προσφορά της, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ολοένα και περισσότεροι φορείς, ιδιωτικά σωματεία, εθελοντές και απλοί πολίτες θα ενώσουν και στο μέλλον τις δυνάμεις τους προκειμένου ν΄αμβλυθούν τα υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση