HomeΕΛΛΑΔΑΈκλεψαν μηχανήματα τα ξημερώματα και από το Νοσοκομείο Λαμίας

Έκλεψαν μηχανήματα τα ξημερώματα και από το Νοσοκομείο Λαμίας

Η αξία τους υπολογίζεται σε 100.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον Άγιο Σάββα και τον νοσοκομείο του Βόλου σειρά είχε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, από το οποίο έκλεψαν τη νύχτα μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό – Ενδοσκοπικό εργαστήριο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μηχανήματα βρισκόντουσαν στα ειδικά εργαστήρια που βρίσκονται στον 4ο όροφο του ιδρύματος και τα οποία φυσικά ήταν κλειδωμένα.

Κανείς δεν κατάλαβε πως τα μηχανήματα έκαναν φτερά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που πήραν και την αξία τους.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλέψει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000 ευρώ.

Στο νοσοκομείο όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση ενημέρωσε την αστυνομία.

Όλα δείχνουν για σπείρα που κλέβει μηχανήματα από νοσοκομεία και τα βγάζει σε γειτονική χώρα (Αλβανία – Βουλγαρία) και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δράστες έχουν ενημέρωση από άτομο που εργάζονταν για λογαριασμό κάποιας προμηθεύτριας εταιρείας στα νοσοκομεία, αφού από τον τρόπο δράσης μέχρι τώρα φαίνεται ότι οι «ποντικοί» των νοσοκομείων είναι πλήρως κατατοπισμένοι, από κάποιον που έχει επισκεφτεί το χώρους αυτούς και φυσικά γνωρίζει και τα διαγνωστικά μηχανήματα.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση