HomeHL-Culture«Τι φάση;»: Πρεμιέρα για τη νέα θεατρική παραγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης

«Τι φάση;»: Πρεμιέρα για τη νέα θεατρική παραγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο κύκλος παραστάσεων ανοίγει στις 13 Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης  (Σχολές Ηρακλείου) γιορτάζοντας τα 40 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος και τα 35 χρόνια της δικής της παρουσίας στο Πανεπιστήμιο  και στο  Ηράκλειο γενικότερα, ανεβάζει φέτος μια παράσταση βασισμένη πάνω σε κείμενα των φοιτητών της ομάδας και του  Ματέι Βισνιέκ.

Τίτλος της φετινής παράστασης είναι «Τι φάση;»  και αναπτύσσεται ως ένα θεατρικό δρώμενο με πολύ αυτοσχεδιασμό – κίνηση και λόγο ανατρεπτικό, νεανικό.

Την σκηνοθεσία, την επιλογή των κειμένων και τους αυτοσχεδιασμούς επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνάκης με βοηθό του, τον Παναγιώτη Γεωργαντή.

Τα τραγούδια της έναρξης και του φινάλε έγραψε ο Άρης Κουτεντάκης, τις χορογραφίες  των τραγουδιών έκανε η Στεφανία Σπυροπούλου, την αφίσα και το πρόγραμμα ο Χρυσόστομος Σπετσίδης.

Η μετάφραση των κειμένων του Ματέϊ Βισνιέκ έγινε από την ‘Ερση Βασιλικιώτη και η επιμέλεια της σκηνογραφίας – ενδυματολογίας και μουσικής από τον σκηνοθέτη σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα.

Τεχνικός φωτισμού και Ηχητικών είναι ο Βαγγέλης Παντούλας.

Ο κύκλος των παραστάσεων θα ξεκινήσει στις 13 και 14 Μαΐου στο Φοιτητικό Κέντρο στις Βούτες και στη συνέχεια στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου από τις 15 έως τις 22 Μαΐου με ελεύθερη συνεισφορά από το κοινό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση