HomeHL-SportsΗ μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Η μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείτε το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας και του Άρη έως το φινάλε της Β’ Εθνικής

Σχεδόν ξεκαθάρισε… Τα ντέρμπι ξεκίνησαν στη Β’ Εθνική από το «Γεντί Κουλέ» την 28η αγωνιστική, όμως, ο μεγάλος χαμένος ήταν ο Άρης, για τον οποίο πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ.

Οι Θεσσαλονικείς γκέλαραν εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό μένοντας στο 0-0 και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια βαθμών του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έμεινε όρθιος στο Ηράκλειο παίρνοντας 1-1 από τον ΟΦΗ.

Έτσι η μοναδική ομάδα από τους τρεις που διεκδικούν την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα, η οποία συνέχισε νικηφόρα είναι η Λαμία, η οποία πέρασε με 3-0 από το Μενίδι και πήγε στο +8 από την τρίτη θέση και στο -1 από την κορυφή.

Το ερώτημα, πλέον, είναι αν προλαβάινει ο Άρης να καλύψει το χαμένο έδαφος ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχριτο φινάλε με τους τρεις διεκδικητές της ανόδου να δίνουν πέντε παιχνίδια συν αυτό που θα πάρουν στα χαρτιά με τον Πανθρακικό.

Δείτε, λοιπόν, ποιους θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά από την 28η έως την 34η αγωνιστική και βγάλτε τα συμπεράσματά σας (σ.σ. το σύμβολο @ χρησιμοποιείται για να δείξει ότι τα συγκεκριμένα ματς θα γίνουν εκτός έδρας για την εκάστοτε ομάδα).

Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης 72

Λαμία 71

Άρης 63

Απόλλων Σμύρνης (72 β.)

Πανελευσινιακός

@Λαμία

Τρίκαλα

@Άρης

Χανιά

@Πανθρακικός

Λαμία (71 β.)

ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης

@Άρης

Πανθρακικός

@Σπάρτη

Αναγέννηση Καρδίτσας

Άρης (63 β.)

Αχαρναϊκός

@ΟΦΗ

Λαμία

Απόλλων Σμύρνης

@Πανθρακικός

Σπάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση