HomeΕΛΛΑΔΑΟ σκύλος βρήκε τρία κιλά ηρωίνης στο Ι.Χ. δραπέτη

Ο σκύλος βρήκε τρία κιλά ηρωίνης στο Ι.Χ. δραπέτη

Στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο δόκανο της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας βρέθηκαν ένας 32χρονος Αλβανός καταζητούμενος δραπέτης φυλακών και ένας 37χρονος Αθηναίος, όταν έπεσαν σε μπλόκο που είχε στηθεί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας μετά από πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Όταν το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι ύποπτοι σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής το πρωί της Μ. Πέμπτης ακινητοποιήθηκε για έλεγχο, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης που ανέλαβε να το «ξεσκονίσει» δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει την σε κρύπτη που είχε δημιουργηθεί στους αεραγωγούς του κινητήρα. Μέσα σε αυτήν, βρέθηκαν έξι πλάκες με ηρωίνη βάρους τριών κιλών και 162 γραμμαρίων.

Οι επιβάτες συνελήφθησαν και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με τρία κινητά. Από τον έλεγχο των στοιχείων του Αλβανού, διαπιστώθηκε ότ θεωρούνταν δραπέτης από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2016, όταν δεν επέστρεψε από άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Μαζί με τον Έλληνα συνεργό του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του στον ανακριτή θα επιστρέψει στο κελί του.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση