HomeHL-9Ζερβός: «Περιμένουμε το ενδιαφέρον των πολιτών για τη φιλοξενία των προσφύγων»

Ζερβός: «Περιμένουμε το ενδιαφέρον των πολιτών για τη φιλοξενία των προσφύγων»

Με αφορμή την πρόσκληση ενδιαφέροντος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου - Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Αναπτυξακής Ηρακλείου- Λασιθίου σχετικά με την ενοικίαση κατοικιών για την φιλοξενία προσφύγων η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός προέβη στην παρακάτω δήλωση :

«Πληροφορηθήκαμε την σχετική ανακοίνωση και ελπίζουμε ότι θα προκύψουν και εδώ αυτά τα οποία μας αναλογούν, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της «διαχείρισης» των προσφύγων  χωρίς να δημιουργηθούν ζητήματα με την τοπική κοινωνία.

Θα είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και θα παρακολουθούμε πως εξελίσσεται η σχετική διαδικασία σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Λασιθίου, ώστε να αποφευχθούν ζητήματα που είναι πιθανόν να ανακύψουν.

Εξάλλου το Δημοτικό Συμβούλιο, έχει λάβει ομόφωνη απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση- άρα θεωρώ ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν !

Περιμένουμε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης προκήρυξης, δεδομένου, ότι ο δήμος είχε δημοσιοποιήσει σχετική ανακοίνωση κατά το παρελθόν, χωρίς να υπάρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πιθανόν την παρούσα χρονική στιγμή, που οι όροι ενοικίασης κατοικιών, είναι απολύτως σαφείς και συγκεκριμένοι, να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση