HomeHL-9Συνέχεια…ερευνών από την ΕΛ.ΑΣ.για το φονικό στα Ανώγεια

Συνέχεια…ερευνών από την ΕΛ.ΑΣ.για το φονικό στα Ανώγεια

Στο μικροσκόπιο οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άφαντος παραμένει μέχρι τώρα ο 54χρονος φερόμενος ως δράστης του φονικού που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτική περιοχή των Ανωγείων με θύμα τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη.

Ο 54χρονος αμέσως μετά τη φονική συμπλοκή με αφορμή βοσκοτόπια, που εκμεταλλεύονταν και οι δύο οικογένειες, τράπηκε σε φυγή και από τότε διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ώστε να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το 23χρονο παλικάρι έχασε τη ζωή του από τα πυρά του ξαδέρφου του πατέρα του.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν χρσιμοποιήθηκε ένα ή περισσότερα όπλα.

Τώρα αναμένεται μετά τη σύλληψη του, ο 54χρονος να καταθέσει τη δική του εκδοχή για το τι ακριβώς διαδραματίστηκε το μοιραίο εκείνο απόγευμα, που “μίλησαν” για άλλη μια φορά τα όπλα.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία των Ανωγείων παραμένει μουδιασμένη από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο χωριό τους, με θύμα έναν νέο άνθρωπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση