HomeΣΠΟΡΙάλυσος Ατσαλένιος 3-0

Ιάλυσος Ατσαλένιος 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί έχασαν στη Ρόδο με 3-0 από τον Ιάλυσο

Τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την άνοδο στη Β’ Εθνική έχασε το Σάββατο  ο Ατσαλένιος, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ιάλυσο με 3-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία στην 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί, λοιπόν, έμειναν στην 4η θέση με 40 βαθμούς και στο -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ενώ η ομάδα της Ρόδου με 26 έπιασε στην 9η θέση τον Πανθηραϊκό.

Οι «τοξοβόλοι» άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Φυλακούρη στο 14′ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Δελαπόρτας, με τον τελευταίο να γράφει το 2-0 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.

Τη δεύτερη σερί ήττα του ΠΟΑ οριστικοποίησε και πάλι ο Δελαπόρτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88′, παράβαση που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Παπαδομιχελάκη στον Χατζηπέτρο.

IAΛΥΣΟΣ (Γιάννης Κατσανίκας): Xειμωνέττος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Σταυλάς (71′ Χατζηπέτρος), Ρίκκα, Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης (75 Κρεκούκιας), Χατζηφούντας (83′ Μπαρμπαγιάννης).

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκόζης, Πρωτογεράκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης(86′ Ξυλούρης), Σταθόγλου, Σακλαμάκης (60′ Ντραγκόντι), Πετράς, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης, Γιαννόπουλος (83′ Λυδάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση