HomeHL-SportsΟΦΗ Αγροτικός Αστέρας 4-0

ΟΦΗ Αγροτικός Αστέρας 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί καθάρισαν μέσα σε ένα ημίχρονο το ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και πήραν τέταρτη νίκη στη σειρά

Αν έπαιζε έτσι σταθερά, θα ήταν στο κόλπο της ανόδου… Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν συνάντησε το απόγευμα του Σαββάτου  καμία αντίσταση από τον Αγροτικό Αστέρα και τον κέρδισε με 4-0.

Οι Κρητικοί έκαναν επίδειξη δύναμης για 45 λεπτά και σε αυτό το χρονικό διάστημα καθάρισαν το ματς και έφτασαν έτσι τις τέσσερις νίκες στη σειρά, υποχρεώνοντας τους Θεσσαλονικείς στην τέταρτη διαδοχική τους ήττα.

Πολύ καλό ματς έκανε ο δις σκόρερ Πάγκαλος, ενώ ξεχώρισε και ο Χαντί, από τα πόδια του οποίου ξεκινούσε σχεδόν κάθε φάση. Μιλοσάβλιεφ, Μάνος και Μητρόπουλος ήταν επίσης καλοί σε ένα ματς που ούτως ή άλλως όλα πήγαν όπως τα ήθελαν ο Νίκος Πααδόπουλος και οι παίκτες του.

Όσο για τους «σταχυοφόρους», αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στη σειρά και η πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και το επιβεβαίωσαν με τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Κάκιστοι για ένα ημίχρονο, ενώ δεν είχαν κάποιον παίκτη που να διασώθηκε.

Ρεσιτάλ έδωσε στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ, ο οποίος έκανε ίσως το καλύτερο 45λεπτό του στη σεζόν. Κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο γήπεδο, έβγαζε με άνεση ευκαιρίες και ήταν και ουσιαστικός, αφού μετουσίωσε τις τρεις πρώτες φάσεις του σε γκολ.

Μόλις στο 4′ ο Πάγκαλος με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν να πρεσάρουν ψηλά και να κλέβουν πολύ εύκολα την μπάλα. Έτσι στο 18′ ο Μάνος με σκαφτό πλασέ έκανε το 2-0 και δύο λεπτά μετά ο Μητρόπουλος με δεύτερη προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι Θεσσαλονικείς έμοιαζαν με σάκο του μποξ, αφού δέχονταν τη μία επίθεση μετά την άλλη χωρίς να βγάζουν καμία αντίδραση. Συνέχισαν να είναι ευάλωτοι αμυντικά, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά τους ήταν στον χώρο του κέντρου. Όλα ξεκινούσαν από εκεί, αφού δεν κρατούσαν την μπάλα και δεν κοντρόλαραν τον ρυθμό.

Ο ΟΦΗ μετά το εντυπωσιακό 3/3 ήταν λογικό να χάσει και κάποιες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε τελικά βρήκε τρόπο να πετύχει ένα ακόμη γκολ. Το 4-0 έγινε στο 42′ με τον Πάγκαλο από μία ακόμη ασίστ του Χαντί. Παραδομένοι έμοιαζαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν μόλις μία τελική και αυτή με ακίνδυνο μακρινό σουτ του Τριανταφυλλάκου.

Απολύτως αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Γνωρίζοντας πως σε τέσσερις μέρες θα έπρεπε να ταξιδέψει στις Σέρρες και να πάρει μία ακόμη νίκη κατέβασε εντελώς ταχύτητα. Το πλάνο του ήταν απλώς να κρατήσει την μπάλα αποτρέποντας έτσι τους Θεσσαλονικείς να τον απειλήσουν.

Ο Καραμπετάκης ανακάτεψε την τράπουλα, προσπάθησε να δώσει πνοή στην επιθετική του γραμμή με τις αλλαγές που έκανε, αλλά δεν τα κατάφερε. Κανείς κ των Μέρντοβιτς, Γκέκα και Γκέσιου δεν φάνηκαν. Δεν ήταν βέβαια μόνο δικό τους το πρόβλημα, αφού ούτε οι υπόλοιποι βοήθησαν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του Αγροτικού Αστέρα.

Η μοναδική στιγμή που χρειάστηκε ο Στρέζος ήταν στο 47′ σε καλή κεφαλιά του Φιλίπε, αφού σε κανένα άλλο σημείο του ματς δεν έγιναν απειλητικοί οι «σταχυοφόροι». Μπορεί να ισορρόπησαν και να άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα εκμεταλλευόμενοι και τη χαλάρωση του ΟΦΗ, όμως, τους έλειπαν οι εμπνεύσεις στην τελική επιλογή.

Βλέποντας την εικόνα του αγώνα ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να ξεκουράσει παίκτες του και να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ, όπως ο Μπουρσέλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κοσικίδης (Αθηνών), βοηθοί του οι Παννίκος (Πειραιά) και Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), ενώ τέταρτος ο Τσαγκαράκης (Χανίων).

Κίτρινες: 13′ Πάγκαλος, 23′ Μάνος – 21′ Κουκόλης

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Χαντί (85′ Βρεττός), Νάστος, Μητρόπουλος (64′ Χίσι), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεφ (71′ Μπουρσέλης), Μάνος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (70′ Γκέσιος), Ουνγιαλίδης (63′ Γκέκας), Τάι (46′ Μέρντοβιτς), Φίλιπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση