HomeΚΡΗΤΗΠροσφορά προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Προσφορά προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κάλεσε τους καταστηματάρχες της περιοχής, να προβούν σε ανάλογες ενέργειες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια ιδιαίτερα ευγενική πράξη, προχώρησε τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου κ. Οδυσσέας Παπαδάκης, ο οποίος ανταποκρινόμενος στις κοινωνικές απαιτήσεις των δύσκολων οικονομικά εποχών που βιώνουμε, ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου, προσφέροντας 60 ζεύγη παπούτσια, από το κατάστημα που διατηρεί.

prosfora-emporikos-syllogos-lasithiou-koinoniko-pantopoleio

Σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο του ΟΚΥΔΑΝ και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Λεμονή, ο κ. Παπαδάκης, δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ενίσχυση της συγκεκριμένης δομής και με άλλα είδη, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο που παράγεται σ’ αυτήν, ενώ κάλεσε τους καταστηματάρχες της περιοχής, να προβούν σε ανάλογες ενέργειες με στόχο  την ενίσχυση άπορων οικογενειών ή μεμονωμένων πολιτών,  ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών αλλά και γενικότερα.

prosfora-emporikos-syllogos-lasithiou-koinoniko-pantopoleio2

«Είναι προτιμότερο, ανέφερε να συμπαραστεκόμαστε με την προσφορά μας σε πολίτες που δοκιμάζονται παρά να διαθέτουμε είδη παρελθόντων ετών σε πάγκους λαϊκών αγορών» .

Με την σειρά του ο αντιπρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ κ. Μιχάλης Λεμονής, ευχαριστώντας τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου για την προσφορά του, επεσήμανε ότι τόσο οι επιχειρηματίες της περιοχής, όσο και οι πολίτες που προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια), αλλά και οι εθελοντές δημότες που εργάζονται προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την δομή αυτή, σε πολύ υψηλά μέχρι σήμερα επίπεδα.

prosfora-emporikos-syllogos-lasithiou-koinoniko-pantopoleio3

Ευελπιστούμε -πρόσθεσε- το παράδειγμα τους να βρει μιμητές, στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση