HomeΣΠΟΡΑτσαλένιος Ιωνικός 0-2

Ατσαλένιος Ιωνικός 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 2-0 πέρασαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι του 4ου ομίλου από την έδρα του Ατσαλένιου

Σταθερά στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ατσαλένιου επί κρητικού εδάφους στην κυριακάτικη σπουδαία αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής.

Οι Νικαιώτες άνοιξαν το σκορ στο 7′ με πλασέ στην κίνηση του Καραλή ύστερα από προσπάθεια του Καμαρά από αριστερά, για να πλησιάσουν οι γηπεδούχοι στην ισοφάριση στο 23ο λεπτό, όταν ο Χαρίτος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμαρά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Γιαγκιόζη στο 46′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βρεττού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το έργο της ομάδας του Λουκά Καραδήμου απλοποιήθηκε, λοιπόν, και ήταν πάλι ο Καραλής εκείνος που με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86′ «κλείδωσε» το τρίποντο για τον Ιωνικό, που μετρά 45 βαθμούς έναντι 43 του Εργοτέλη.

Από την πλευρά του, ο ΠΟΑ με 40 είναι στην τρίτη θέση, χάνοντας τις περισσότερες από τις ελπίδες του για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Χαρίτος, Πετράς (82′ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης (90′ Αραβιάκης), Γενιτσαρίδης (13′ λ.τρ. Βρεττός), Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Αμπντουραχμάνι, Τριανταφύλλου.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Ιωσήπου, Σικαλιάς (68′ Μεϊμάρογλου), Παντελίδης (63′ Προβατίδης), Μαρής, Ζαφειρίδης, Καραλής, Μάνιας, Κρητικός, Ασάνοβιτς, Πέεφ, Καμαρά (83′ Αργυρίου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση