HomeHL-Sports«Η χρονιά δεν έχει χαθεί για τον ΟΦΗ. Πιστέψτε το και βγάλτε πάθος στο γήπεδο!»

«Η χρονιά δεν έχει χαθεί για τον ΟΦΗ. Πιστέψτε το και βγάλτε πάθος στο γήπεδο!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνέχεια των όσων συζητήθηκαν την Πέμπτη  στην συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο Galaxy,αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και των μετόχων της ομάδας, βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παίκτες του ΟΦΗ, για το σήμερα και το αύριο της ομάδας.

Το μήνυμα της διοίκησης του ΟΦΗ προς τους παίκτες ήταν αυτό που οι μέτοχοι αποφάσισαν στην μεταξύ τους συνάντηση. Οτι η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την άνοδο.

«Δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτε, για την άνοδο και πρέπει να το πιστέψετε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την δεύτερη θέση ή για ότι καλύτερο μπορεί να μας δώσει την άνοδο» είπε στους ποδοσφαιριστές, ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ και μέτοχος της ΠΑΕ, Αντίπας Σηφάκης, ο οποίος στην συνάντηση των μετόχων που έγινε την Πέμπτη  στο ξενοδοχείο Galaxy, προσφέρθηκε, μαζί με άλλους μετόχους και στελέχη της διοίκησης, να βρεθούν στην προπόνηση και να έχουν τετ-α-τετ με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο κ. Σηφάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες ότι «η διοίκηση ήταν και θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Βγάλτε το πάθος που μας δείξατε στα παιχνίδια με Παναθηναικό, Ηρακλή και Ξάνθη.

Το 50% από αυτό το πάθος που δείξατε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, να είχατε στα παιχνίδια, η ομάδα θα είχε άλλη πορεία.

Δεν μπορώ να καταλάβω, πως είναι δυνατόν μια ομάδα, που κέρδισε σημαντικούς αντιπάλους  της Σούπερ Λίγκ, να χάνει από ομάδες της Β’ Εθνικής.

Η χρονιά δεν έχει χαθεί ακόμη για τον ΟΦΗ. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να το πιστέψετε και εσείς και να το δείξετε στο γήπεδο».

Στους παίκτες μίλησε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανώλης Κουμαντάκης, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ, να βγάλουν ψυχή στο γήπεδο, στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και η διοίκηση, κάνει μεγάλη προσπάθεια και θα είναι στο πλευρό τους.

Στην συζήτηση, διοίκησης και μετόχων του ΟΦΗ με τους παίκτες, από τους τελευταίους τοποθετήθηκαν ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, ο οποίος μάλιστα είχε και ένα διάλογο με ενδιαφέρον, με τον Αντίπα Σηφάκη, για την ομάδα, αλλά και ο εκ των αρχηγών Ηλίας Κώτσιος.

Οι ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησαν την διοίκηση για την παρουσία τους στην προπόνηση και  τόνισαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε ο ΟΦΗ να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Εκ μέρους της διοίκησης και των μετόχων του ΟΦΗ βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Αντίπας Σηφάκης, Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Νίκος Συριγωνάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση