HomeHL-9Πασχαλινά δώρα από την Κίτρινη Αποστολή στις προστατευόμενες οικογένειες

Πασχαλινά δώρα από την Κίτρινη Αποστολή στις προστατευόμενες οικογένειες

Σήμερα η έναρξη της 5ης εκστρατείας συγκέντρωσης αγαθών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο εθελοντικός οργανισμός της «Κίτρινης Αποστολής» ετοιμάζεται να προσφέρει αγαθά στις προστατευόμενος οικογένειες ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της «Κίτρινης Αποστολής» στο Facebook, η εκστρατεία συγκέντρωσης αγαθών ξεκινά σήμερα Τετάρτη και θα διαρκέσει έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τρόφιμα, παιχνίδια, λαμπάδες, κρέας και λάδι. Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν συγκεντρώνονται σε αυτή τη φάση είδη ρουχισμού. Το υλικό θα πρέπει να παραδίδεται στα γραφεία της DHL Ηρακλείου που βρίσκονται στην Λ. Παπαναστασίου 96, από τις 09.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα!

Ειδικά για τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι μικρά σε όγκο και καινούργια.

Βοήθεια και από τις Βρυξέλλες

Στο μεταξύ για δεύτερη φορά η «Κίτρινη Αποστολή» δέχθηκε βοήθεια εθελοντών που προήλθε από το Βέλγιο, μέσω του ελληνικού τμήματος των «Γυναικών της Ευρώπης».

Σε σχετική ανάρτηση του ιδρυτή της «Κίτρινης Αποστολής», Δημήτρη Αποστολάκη, υπογραμμίζονται τα εξής:

«Μπορεί η βοήθεια από τις Βρυξέλλες που περιμένει η Ελλάδα να καθυστερεί λίγο, αλλά η Κίτρινη Αποστολή δέχεται για 2η φορά βοήθεια από το Βέλγιο! Το ελληνικό τμήμα των femmes d’ Europe asbl (Γυναικών της Ευρώπης) ενός οργανισμού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, επέλεξε ξανά την Κίτρινη Αποστολή για δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση τους στους δοκιμαζόμενους από την κρίση Έλληνες στέλνοντας επιταγές αξίας 500€!! Καταλυτικό ρόλο για αυτή την βοήθεια (όπως και την πρώτη φορά) έπαιξε η Ηρακλειώτισσα Katerina Tsichlaki που είναι μέλος του οργανισμού!! Αυτές οι δωροεπιταγές, μαζί και με πάρα πολλά άλλα πράγματα θα μοιραστούν το Πάσχα!»

doroepitages-kitrinh-apostolh

Διαφήμιση
Διαφήμιση