HomeHL-Sports«Άστραψε και βρόντηξε» για τους… αδιάφορους ο Παπαδόπουλος

«Άστραψε και βρόντηξε» για τους… αδιάφορους ο Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξαλλος ο προπονητής του ΟΦΗ που προειδοποίησε ότι όποιος δεν… ιδρώνει θα μένει εκτός – Τι είπε ο Στρέζος

Ο ΟΦΗ καρδιοχτύπησε και προβλημάτισε στο 1-0 επί της Καλλιθέας και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Ο προπονητής των Κρητικών δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς και προειδοποιώντας ότι όποιος αδιαφορεί και δεν ιδρώνει τη φανέλα θα μένει εκτός 18άδας.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον στον πάγκο, εξήγησε ότι σε αυτή τη φάση που υπάρχουν ακόμα αγώνες δεν θα ανοίξει θέμα παραμονής, αν και ήδη έχει κάνει μια κουβέντα με τη διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μετά από νίκη είναι δύσκολο να πεις πράγματα. Εμείς σήμερα κρατάμε τους τρείς βαθμούς αλλά δεν θα… “κρυφτούμε” πίσω από το δάχτυλό μας.

Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Αυτοί που θα παίζουν θα πρέπει να “μάχονται”. Όποιος δεν… ιδρώνει και αδιαφορεί θα μείνει εκτός ομάδας, όχι μόνο εκτός ενδεκάδας αλλά εκτός 18άδας.

Στο ποδόσφαιρο μετράει πρώτα η ψυχή. Από την Τρίτη θα διορθώσουμε πράγματα. Όποιος δεν δίνει την “ψυχή” του θα μείνει εκτός ομάδας. Με νοιάζει ένας παίκτης να “μάχεται” όταν αγωνίζεται. Αλλιώς θα μείνει εκτός.

Όποιος είναι στον ΟΦΗ θα πρέπει να ξέρει τι είναι ΟΦΗ και το… dna του. Πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα αλλά κοιτάμε τον στόχο μας. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά.

Περίπου 22 παίκτες έχουν παίξει με μένα προπονητή και θα πάρουν και άλλοι παίκτες την ευκαιρία να παίξουν. Μπράβο στον Νάστο και τον Χαντί για παράδειγμα. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας».

Για την παραμονή του: «Δεν θέλω αυτή την στιγμή, που η ομάδα έχει αγώνες, να ανοίξω θέμα παραμονής μου.  Έγινε μία καλή κουβέντα τις περασμένες μέρες με την Διοίκηση της ομάδας. Έχω πολλά να πω για την επόμενη χρονιά αλλά θα τα πω όταν πρέπει, δεν είναι της παρούσης».

Για τον κόσμο: «Συγχαρητήρια στον κόσμο. Τώρα θα ξεκουραστούμε, ίσως παίζει ρόλο και η κούραση».

Στρέζος: «Δεν έχω δεδομένη τη θέση μου στην ομάδα»

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος τόνισε ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει να πηγαίνει πάντα μόνο για τη νίκη, σημειώνοντας κιόλας ότι ο ίδιος δίνει το 100% γιατί γνωρίζει ότι η θέση του δεν είναι δεδομένη.

«Ήταν ένα ακόμα συνεχόμενο ματς για ματς. Καταφέραμε και κερδίσαμε μία ομάδα που μάχεται για την παραμονή.

Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει σε κάθε ματς να νικάμε. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν κάνουμε σχέδια για το μέλλον και κοιτάμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ξέρω σε ποια ομάδα παίζω, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και δεν έχω δεδομένη την θέση μου στην ομάδα. Δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε ματς και προπόνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση