HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η έκθεση με συλλεκτικά αντικείμενα της εθνικής ομάδας

Με επιτυχία η έκθεση με συλλεκτικά αντικείμενα της εθνικής ομάδας

Στο δήμο Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε η έκθεση με συλλεκτικής αξίας αντικείμενα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία φιλοξενήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, και την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου «Γαλανόλευκος Φάρος.

ekthesh-ethniki-ellas-platanias2

Στις πέντε ημέρες λειτουργίας της έκθεσης (από 13 έως και 17 Μαρτίου), περισσότερά από 1.500 άτομα, κύρια μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά, επισκέφθηκαν τα 150 και πλέον εκθέματα από το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, από την εποχή του Euro 2004 μέχρι και σήμερα ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το γνήσιο αντίγραφο του ευρωπαϊκού τροπαίου, το οποίο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα το 2004 στο EURO και να φορέσουν τις φανέλες των Ελλήνων διεθνών παικτών αλλά και ξένων αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

ekthesh-ethniki-ellas-platanias3

Κατά την τελευταία ημέρα της έκθεσης, το παρών από πλευράς Δήμου Πλατανιά έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Πολυχρόνης Σημαντηράκης οι οποίοι ευχαρίστησαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» – και ιδιαίτερα τον ο κ. Νίκο Φλέκκα και την κα Μαριάννα Κουρουπάκη- Κουκλάκη – για την άψογη συνεργασία που υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και για την αναλυτική ξενάγηση που πραγματοποίησαν στα εκθέματα, τις πέντε αυτές ημέρες της έκθεσης, στους επισκέπτες αυτής ενώ εξέφρασαν και τη βούληση του Δήμου «η εν λόγω έκθεση να διοργανωθεί και την επόμενη χρονιά, με δεδομένη την αποδοχή που είχε από το κοινό».

ekthesh-ethniki-ellas-platanias4 ekthesh-ethniki-ellas-platanias5 ekthesh-ethniki-ellas-platanias6

Διαφήμιση
Διαφήμιση