HomeHL-9“Στον πάγο”… η υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

“Στον πάγο”… η υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Νέα καθυστέρηση στην πορεία της ανάκρισης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μία καθυστέρηση διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, που βρέθηκε νεκρός το Μάρτιο του 2015 σε κατάσταση προχωρημένης σήψης μετά από πολυήμερη αναζήτηση λίγα μέτρα από το σχολή.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη μετά τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το δικαστήριο έκρινε ένοχο για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση τον πρώην διευθυντή της σχολής.

Μιλώντας στην «Espresso», ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας, εξέφρασε για ακόμα μία φορά τον προβληματισμό του για την πορεία της ανάκρισης: «Πέραν του βασικού ανακριτή, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με απίστευτη δουλειά, αφού ασχολείται με τις υποθέσεις ολόκληρης της Ηπείρου, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι απαραίτητη η βοήθεια ενός ακόμα.

Ομως, η ανακρίτρια που είχε διοριστεί για να τρέξει τις υποθέσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Βαγγέλη, έμεινε κι αυτή έγκυος!

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι η υπόθεση θα μείνει στάσιμη, καθώς ο αξιόλογος ανακριτής θα μείνει πάλι μόνος και αντιμέτωπος με έναν τρομερό όγκο υποθέσεων»!

Από το μηδέν

Έτσι, θα δοκιμαστούν για ακόμη μια φορά οι αντοχές των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού, εφόσον οριστεί νέος δικαστικός λειτουργός, θα πρέπει να ενημερωθεί εξαρχής από την προκάτοχό του και φυσικά να μελετήσει από το μηδέν την ογκωδέστατη δικογραφία με τις αμέτρητες πτυχές της!

Διαφήμιση
Διαφήμιση